Blunico A/S

Blunico A/S - vinder af Arbejdsgivernes Erhvervspris 2018. Direktør Bo Ulsøe og hans hustru Marie-Louise er her flankeret af Mads Graves, adm. direktør i Arbejdsgiverne (tv) og Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne (th).

Blunico modtager Arbejdsgivernes Erhvervspris

Industrivirksomheden Blunico A/S ved Horsens modtog lørdag aften Arbejdsgivernes Erhvervspris.

I et industrikvarter lidt uden for Horsens ligger industrivirksomheden Blunico A/S. En virksomhed med mere end 50 ansatte, der har eksisteret siden 1975, hvor Lis og Poul Ulsøe stiftede den under navnet B. Rustfrit Stål. I starten lavede de meget borde og diske, men fra slut 1970’erne rettede de deres fokus mod andre industrivirksomheder, som deres primære kundesegment. Her har de opbygget et omdømme som en førende virksomhed inden for metalarbejde og forarbejdning.

I dag er det sønnen Bo Ulsøe, der er direktør. En person, der er kendt på egnen som en driftig erhvervsmand, men også som én der tager et socialt ansvar og giver folk på kanten af samfundet en chance i sin virksomhed. I den forbindelse modtog han CSR-prisen af Horsens Kommune.

En person, der er kendt på egnen som en driftig erhvervsmand, men også som én der tager et socialt ansvar og giver folk på kanten af samfundet en chance i sin virksomhed.

Bo Ulsøe er også kendt for at gå aktivt ind debatten om erhvervsskoler og var her én af de afgørende kræfter i arbejdet for at få erhvervsskolen med i et nyt campusmiljø i centrum af byen i stedet for uden for byen. Virksomheden har også et tæt samarbejde med folkeskolen, hvor de gerne tager imod skoleklasser, der har brug for at se, hvad der foregår i en moderne industrivirksomhed.

Bo Ulsøe er dog mest kendt for at drive en succesfuld industrivirksomhed. Af de mere prestigefulde projekter har de lavet vakuumkamrene til partikelacceleratoren på CERN-instituttet i Schweitz. De fik også lov til at lave frontpanelet til de første 10.000 eksemplarer af et Bang & Olufsen-fjernsyn. Herudover tæller virksomhedens erfaring også underleverandørarbejde for fødevare-, medicinal og vindmølleindustrien.

- Blunico er en særdeles innovativ virksomhed. Herudover er Bo Ulsøe en mand, der virkelig engagerer sig i erhvervspolitik og helt konkret forsøger at modvirke den politiske dagsorden til fordel for industriproduktion i Danmark, siger Mads Graves, adm. direktør i Arbejdsgiverne.

Video fra Blunico A/S

Se også video med Bo Ulsøe og Blunico A/S, som blev vist på generalforsamlingen...

Følg os her:    

"Det har altid været naturligt for os at være i Arbejdsgiverne. Det giver et rigtigt godt kollegialt netværk i branchen, og vi nyder godt af rabataftalerne og af de kurser, der bliver udbudt."

Læs om medlemskab - klik her
John Rasmussen, Otterup VVS ApS

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk