Rustfri Service ApS

En ærlig snak med erhvervsministeren

Spangkilde Teknik har netop haft besøg af erhvervsminister Troels Lund Poulsen. Det blev til en ærlig snak om, hvad der fungerer godt og knap så godt – set fra en mindre virksomhedens perspektiv.

På den positive konto roste ejer af Spangkilde Teknik Jan Michaelsen den hjælp, han havde fået af Eksportkreditrådet, der blandt andet havde hjulpet ham med at undersøge, hvor mange kirker, der var i forskellige lande - med henblik på salg af hans kisteløfter, som de er ved at introducere til nye markeder. 
- Det var ministeren meget glad for at høre, og det ville han tage med hjem i ministeriet og give rosen videre, fortæller Jan Michaelsen.

Jan Michaelsen brugte dog også lejligheden til at påtale hvordan, at det har fungeret med Arbejdstilsynet, hvor mange virksomheder har siddet med den oplevelse, at det var meget tilfældigt, hvem der fik et påbud. 
- Det må ikke være sådan at de fælder én, men ikke de andre. Ministeren ville tage det med hjem i ministeriet og vende det. Han oplyste dog, at der havde været en periode, hvor mange var rejst fra Arbejdstilsynet, men at de havde fået en ny ledelse og nu kørte det igen. Men hvis der stadig var problemer, ville der blive rettet op på det, fortæller Jan Michaelsen.    
 

Af Morten Ravn

Følg os her: