Uddannelse

Jani Lykke Methmann stopper som direktør for Arbejdsgiverne

Jani Lykke Methmann stopper efter fem år som direktør for brancheorganisationen Arbejdsgiverne. Her afløses hun foreløbigt af souschef Anne Vibeke Gregersen, der vil fungere som konstitueret direktør.

- Det er med beklagelse, at vi må sige farvel til Jani Lykke Methmann i Arbejdsgiverne. Hun har været os en dygtig og engageret direktør, siger Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne. 

Jani Lykke Methmann startede i Arbejdsgiverne i 2007 som chefkonsulent og blev i 2011 udnævnt til direktør. Her har hun haft ansvaret for sekretariatet i en brancheorganisation, der repræsenterer 2.200 håndværks- og industrivirksomheder indenfor industri, maskiner, smede, el og vvs. 

- Jeg har haft nogle rigtig gode år i Arbejdsgiverne, og har sat stor pris på samarbejdet med en masse engagerede mennesker. Både internt i organisationen og eksternt i organisationsverdenen og blandt øvrige samarbejdspartnere. Men tiden er også rigtig til at prøve kræfter med noget nyt, siger Jani Lykke Methmann, der starter som direktør for Væksthus Syddanmark den 1. februar. 

Der afholdes afskedsreception i Arbejdsgivernes Hus den 31. januar klokken 14.00-16.00

Giv besked til direktionssekretær Anne Dorte Nielsen på adn@arbejdsgiverne.dk, hvis du vil deltage.

Følg os her:    

"Vi blev medlem af Arbejdsgiverne, fordi det er godt at have en forening i ryggen, hvis der opstår problemer. Nogen der står bag ved én. Det handler om at have et bagland, så vi ikke eksempelvis står alene overfor en fagforening."

Læs om medlemskab - klik her
Michael Holgersen, Rustfri Service ApS