Arbejdsgiverne rådgiver Sikkerhedsstyrelsen om el-sikkerhedsloven

Arbejdsgiverne skal i den kommende tid rådgive Sikkerhedsstyrelsen om implementeringen af den nye el-sikkerhedslov. 

I starten af året opfordrede Arbejdsgiverne Sikkerhedsstyrelsen til at nedsætte en følgegruppe med henblik på formidlingen af den nye el-sikkerhedslov. Dette har Sikkerhedsstyrelsen taget til efterretning. 

Sammen med en række andre brancheorganisationer skal Arbejdsgiverne derfor rådgive om, at information og vejledning til el-branchen vedrørende den nye el-sikkerhedslov kontinuerligt justeres efter branchens behov.

Med den nye lov tilpasser el-branchen sig i højere grad de internationale standarder. Og netop derfor kan der være behov for branchetilpasset og tilgængelig vejledning.

- Det er et område, som har betydning for rigtig mange virksomheder. Jeg vil særligt have fokus på at begrænse de mange administrative byrder, man har pålagt erhvervslivet de senere år, siger Jan Hvidholm, branchekonsulent for el i Arbejdsgiverne. 

Følg os her:    

"Som medlem af Arbejdsgiverne kan jeg få faglig og juridisk bistand. Det er også vigtigt for mig, at jeg er dækket af et ankenævn."

Læs om medlemskab - klik her
Carsten Andersen, Carsten Andersen VVS

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk

Info om medlemskab? - Klik her

Spild ikke tid på at komme til at snakke med den rigtige.
Send din e-mail eller dit nummer til os, så kontakter vi dig med mere information:
 

Vi er arbejdsgiver- og brancheorganisation for vvs-, el- og industrivirksomheder på metalområdet. Læs mere om fordelene ved medlemskab her.