El-installation

Ny virksomhedskonsulent inden for el-området ansat i Arbejdsgiverne

Jan Hvidholm er den 5. maj blevet ansat som Arbejdsgivernes nye virksomhedskonsulent.

Ansættelsen sker som et led i Arbejdsgivernes oprustning inden for el-området. For nylig har arbejdsgiver- og brancheforeningen indgået en el-installationsoverenskomst med Dansk El-Forbund for at sikre deres medlemmer inden for el-branchen de bedst mulige vilkår.

Med ansættelsen af Jan Hvidholm styrkes el-området yderligere.

- Der er ingen tvivl om, at vi i Jan Hvidholm har fået en kompetent mand til opgaven. Han har en stor brancheindsigt, som vil komme vores medlemmer til gode, når de skal have god, faglig rådgivning inden for eksempelvis el-sikkerhedsloven eller kontrakter, siger Steen Hoeck Klausen, branchechef hos Arbejdsgiverne.

Jan Hvidholm kommer fra en stilling som direktør for Alfred & Søn A/S, hvor han blev ansat i 2007. Han er uddannet el-installatør og har mere end 25 års erfaring inden for el-området. Og så ligger det i familiegenerne at drive el-forretning.

Med karrierespringet får Jan Hvidholm mulighed for at styrke sin interesse i at udvikle virksomheder inden for el-branchen. Et område, hvor Arbejdsgiverne giver deres medlemmer rådgivning.

Jan Hvidholm skal også varetage el-branchens interesser, som for eksempel forløbet med de nye el-sikkerhedsregler, kvalificerede medarbejdere, dialogen med Dansk El-Forbund og med politikerne.