Ny uddannelseskonsulent til Arbejdsgiverne

Kan du vise vejen for flere og bedre faglærte?

Har du et godt kendskab til ungdomsuddannelserne, herunder de tekniske erhvervsuddannelser? Og ved du noget om efter- og videreuddannelse inden for industri- og byggeriområdet? Så er du måske vores nye uddannelseskonsulent.

Vores nuværende uddannelseskonsulent har valgt nye udfordringer. Vi søger derfor hans afløser med tiltrædelse snarest.

Som uddannelseskonsulent får du bl.a. en central rolle i Arbejdsgivernes arbejde med at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og få oprettet flere praktikpladser ude i virksomhederne samt rådgive om muligheder for aftalt uddannelse samt efter- og videreuddannelse.

Hvad skal du?
Din væsentligste opgave er opsøgende besøg hos vores medlemsvirksomheder, hvor du motiverer til oprettelse af flere praktikpladser samt kompetenceudvikling hos de nuværende medarbejdere i form af efter- og videreuddannelse.

Derudover skal du være i kontakt og samarbejde med erhvervsskoler, organisationer og andre relevante samarbejdspartnere i arbejdet med at udbrede kendskabet til erhvervsuddannelserne blandt unge. Vi søger derfor en kollega, der selvstændigt kan koordinere og foretage det opsøgende arbejde blandt alle interessenterne. Og som kan tænke kreativt i arbejdet med at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og få flere medarbejdere til at efteruddanne sig.

Hvem er du?
Vi forventer, at du:

  • er fagligt velorienteret om love, uddannelsesbekendtgørelser og tilskudsmuligheder inden for de tekniske erhvervsuddannelser samt efter- og videreuddannelser, her under AMU-kurser.
  • er lyttende, udadvendt og proaktiv i forhold til dine kollegaer, vores medlemsvirksomheder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter.
  • er punktlig og er i stand til at overholde deadlines.
  • sætter pris på et godt og åbent arbejdsmiljø med en behagelig, positiv og konstruktiv omgangstone.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Et fast arbejdssted i Arbejdsgivernes hus i Odense, men hvor de fleste dage foregår ude i marken med besøg i medlemsvirksomheder eller hos samarbejdspartnere.
  • Et job, hvor du skal servicere vores medlemsvirksomheder gennem såvel elektronisk som telefonisk rådgivning og virksomhedsbesøg.

Du skal besvare uddannelsesmæssige spørgsmål i bred almindelighed, men især specifikke spørgsmål inden for lærlingeområdet samt efter- og videreuddannelsesområdet.

  • Dit job vil være i en stadig udvikling, da du løbende skal holde dig ajour med udviklingen inden for uddannelsesområdet, herunder nye love og bekendtgørelser. Derudover er det en stilling, hvor vi forventer, at du i høj grad selv udfylder rammerne.
  • Du får mulighed for et tæt samarbejde med organisationer, erhvervsskoler og lokalforeninger med henblik på etablering af lokale skole-/virksomhedsnetværk på erhvervsuddannelsesområdet.
  • Fagligt stærke kollegaer, der kan byde ind med deres kompetencer i forhold til dit arbejde – og som gerne vil trække på dine kompetencer i deres arbejde.
  • Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Arbejdsgiverne er en arbejdsgiver- og brancheorganisation for virksomheder inden for industri og håndværk. Vi har i alt ca. 2.000 medlemsvirksomheder, som vi tilbyder en lang række ydelser særligt inden for faglig og juridisk rådgivning.

Stillingen er et samarbejde mellem Arbejdsgiverne som arbejdsgiver- og brancheorganisation og de faglige lønmodtagerorganisationer Dansk Metal, Blik- & Rørarbejderforbundet og 3F.

Kontakt uddannelseschef Finn Kyed på telefon 4063 3132, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger.

Send en skriftlig ansøgning med CV på mail til job@arbejdsgiverne.dk med ”Uddannelseskonsulent” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er den 31. august 2018.

Kontakt

Arbejdsgiverne
Arbejdsgiverne
Telefon: 6617 3333