Administration

Administrationen skal fungere, for at en virksomhed kan skabe gode resultater. Og der kan være mange penge og ressourcer at hente, hvis det fungerer optimalt. Virksomheder, som har styr på deres forretningsgange, procedurer og administrative rutiner, klarer sig nemlig oftest bedre i konkurrencen og har bedre indtjening.

Det er en stor udfordring at sætte fokus på struktur og styring i en travl hverdag, som bliver mere og mere administrativt krævende.

  • Klik her for at finde dokumenter, hjælpeværktøjer og links, som kan være til hjælp i dit administrative arbejde med løn, bogholderi og meget mere

It-programmer

Et godt administrativt it-system er grundlæggende i enhver virksomhed. Men det kan være svært at vælge det rigtige system, når det eksisterende ikke længere lever op til virksomhedens behov.

Der findes i dag en lang række administrative it-programmer på markedet, som alle skal gøre det nemmere for virksomheden at administrere. Det er vigtigt, at virksomheden vælger de rigtige løsninger, som lige netop opfylder virksomhedens behov, og hvor der også er plads til at vokse. Arbejdsgiverne har vi mulighed for hjælpe dig omkring valg af IT-programmer.

Du kan også få mere inspiration på www.ibiz-center.dk, som er et gratis offentligt tilbud til din virksomhed. Arbejdsgiverne har mange gode erfaringer med Ibiz-centerets arbejde.

Du er også meget velkommen til at kontakte Branchechef Steen Hoeck Klausen på skl@arbejdsgiverne.dk, hvis du har brug for mere information.

(Læs mere her om administrative it-programmer.)

Kontakt

Steen Hoeck Klausen

Udviklingschef
Steen Hoeck Klausen

Telefon: 6617 3333

Direkte: 6317 3395 
skl@arbejdsgiverne.dk