Bliv medlem i dag

Vi er tæt på vores medlemmer

Arbejdsgiverne er allerede branche- og arbejdsgiverforening for 2.000 vvs-, el- og industrivirksomheder. Vi ved hvad der rør sig og hvordan vi kan hjælpe.

Vores medlemmer får:

  • Gratis juridisk rådgivning
  • Gratis kurser, seminarer og uddannelse
  • Gratis faglig rådgivning
  • Gratis rådgivning om drift og optimering af virksomheden
  • Gratis hjælp til tolkning af nye regler (kvalitetsledelse, EBA, VE-godkendelser osv. osv.)
  • Gratis hjælp til brugen af nye ordninger og tilskud
  • Et stort netværk og et poltisk talerør i branchen
  • Fordelagtige forsikringer og rabataftaler (ofte er medlemskabet tjent hjem ved at bruge vores fordele).

Arbejdsgiverne er din livline og dit sikkerhedsnet i hverdagen - vi holder styr på nye tendenser, regler og lovgivning, så du kan koncentrere dig om at drive virksomhed. Kom et skridt foran!

Udfyld formularen, hvis du vil vide mere:

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om medlemskab
Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes Arbejdsgivernes ugentlige nyhedsbrev

"Vi bruger Arbejdsgiverne som Google inden for vores branche. De ved, hvordan vi skal forholde os til ny lovgivning. De har nogle dygtige eksperter, og så er der ingen grund til, at vi skal sidde og slå det hele op."

Læs om medlemskab - klik her
Tom Johansen, Urhøj ApS

Dét får vores medlemmer...

Paragraf

 Gratis juridisk bistand

Vi rådgiver gratis, når du skal have ren besked om ansættelser, afskedigelser, personalejura, arbejdsmiljø, behandling af persondata, overenskomster og meget andet.  Vi er dit sikkerhedsnet og din backup, hvis særlige sager opstår, eller du vil have hjælp til at tyde lovteksten. Vi er kun et opkald væk.

Skruenøgle

 Faglig og tværfaglig rådgivning

Vi ved, hvad der rør sig i din hverdag. Vores fagkonsulenter har mange års erfaring og holder dig opdateret på dit fagområde. Vi rådgiver blandt andet om kvalitetsstyring og kvalitetsledelse, CE-mærkning af stål, køb og salg af virksomhed, EBA, automation, eksport og meget mere, både på industriområdet og for installatører.

Bog

 Gratis kurser og uddannelse

Vi tilbyder gratis faglige og tværfaglige kurser, der er relevante for din branche og som kan forbedre din indtjening. Vi afholder tilmed kurset direkte i din virksomhed, hvis det er muligt. Ved at holde dig opdateret, bliver det lettere at drive virksomhed, og så kommer du ofte et skridt foran konkurrenterne.

Paraply

 Bedre og billigere forsikringer

Vi har meget billige forsikringer, der dækker, hvad din virksomhed behøver. Ofte er medlemskontingentet tjent hjem ved at tegne forsikringer gennem os. Forsikringerne er forhandlet på plads af en uafhængig forsikringsmægler og er tilpasset specifikt til din branche.

Netværk

 Netværk og samhandel

Vi tilbyder et netværk af kollegaer i din branche, som er organiseret i lokalafdelinger over hele landet. Vi er en forening, hvor du også kan få indflydelse og opbakning blandt de øvrige medlemmer. Hertil kommer de årlige golf-, jagt- og motorsportsarrangementer, hvor du har rig lejlighed til at netværke.

Taleboble

 Vi taler din sag

Vi arbejder konstant på at gøre politikere og medier opmærksom på dine vilkår for at drive virksomhed. Vi arbejder konstant på at gøre medlemmernes problemer synlige, både lokalt og på landsplan.

Sparegris

 Rabatter og fordele

Spild ikke din dyrebare tid på at forhandle rabatter. Vi har allerede forhandlet en lang række kontante rabatter og fordele, som du og dine ansatte kan gøre brug af. Det gælder f.eks. på benzin, diesel, telefoni, hoteller, ferierejser, lønsystemer og meget mere.

Book et uforpligtende møde

Det er nemt at få et godt råd fra både jurister og konsulenter. Arbejdsgiverne er aldrig længere væk end telefonen, hvis man mangler svar på et spørgsmål.

Otto Christensen, Stengade VVS & Maskinforretning

Kontakt os direkte

I stedet for at vente på, at vi svarer tilbage, kan du også ringe direkte til Lars Malig Rasmussen. Han besvarer gerne på spørgsmål om medlemskab af Arbejdsgiverne.

Lars Malig Rasmussen

Telefonrør Ring på 6317 3362

Lars Malig Rasmussen

Hent Lars' kontaktoplysninger som vCard her

Materiale og studiemedlemskab

Du kan også hente vores informationsfolder, der egner sig bedre til print. Eller, hvis du allerede har besluttet dig, kan du også hente indmeldelsesblanketten herunder. Giv os et ring, hvis du er i tvivl om, hvordan den skal udfyldes. Det er gratis at blive studiemedlem hos os. Læs mere på denne side.