Robotter

Pressemeddelelse

Fuld fart på automatiseringen i danske virksomheder

Brancheorganisationen Arbejdsgiverne er gået sammen med konsulenthuset Gain & Co og tilbyder nu medlemmerne en grundig screening af deres automationspotentiale. 

Robotteknologi kan erstatte mange virksomheders manuelle processer og derved forbedre både produktivitet og kvalitet. Særligt ensidige, beskidte og farlige processer er interessante at tage fat på. Men mange små og mellemstore produktionsvirksomheder er ikke for alvor kommet i gang.
 
Sammen med konsulenthuset Gain & Co, har Arbejdsgiverne siden juni i år besøgt en række virksomheder og screenet deres produktion for processer, der kan erstattes helt eller delvist af robotteknologi med en overskuelig og fornuftig økonomi.

Robotmarkedet har ændret sig kolossalt over de sidste fem år

- Vi har fået vækket en ny bevidsthed hos de små og mellemstore virksomheder om, hvad robotteknologi kan gøre for deres produktion, siger Michael Tipsmark, der er branchechef for industri i Arbejdsgiverne. 

I løbet af efteråret vil man screene den næste pulje virksomheder.

- Robotmarkedet har ændret sig kolossalt over de sidste fem år, og i dag vil langt de fleste virksomheder, helt ned til nogle få ansatte, kunne bære en robotinvestering og blive mere effektive, siger Søren Peters, partner i Gain & Co. 

Arbejdsgiverne tilbyder gratis screeninger som et forsøg, men forventer at gøre ordningen permanent. En screening omfatter en dialog om virksomhedens strategi, screening af produktionen samt en konklusionsrapport. Efterfølgende kan virksomheden vælge at tilkøbe hjælp hos Gain & Co til kravspecifikationer, business cases, udbudsmateriale, robotvalg, implementering og optimering.
 

Følg os her:    

"Vi er rigtigt glade for at have vores forsikringer gennem Arbejdsgiverne. Dækningerne i aftalen er meget fordelagtige, og det er besparelsen også."

Læs om medlemskab - klik her
Leif Frisk, Smedager Smede- og Maskinforretning

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk