Mads Graves

Energisk Topmøde i Folketinget

Hvad har top-chefer fra Vestas, DONG, DTU,  Ewii, Eniig, Dansk Fjernvarme, en stribe af kommunale forsyningsselskaber og en horde af folketingspolitikere og ministre til fælles? De deltager i Energipolitisk Åbningsdebat i begyndelsen af oktober. År efter år.

Jeg havde fornøjelsen at deltage for første gang sidste år og det var – en fornøjelse. 

Vanvittigt mange interessante indlæg, debatter og synspunkter om alt inden for energi- og klimaområdet. Naturligvis meget om energipolitik og de rammevilkår virksomheder arbejder under inden for dette område. Men også masser af konkrete erfaringer om ny teknologi, nye produkter og ikke mindst idéer til dem. 

Samtidig er det privilegeret at være så tæt sammen med så mange beslutningstagere inden for et på den ene side bredt og på den anden side enormt fagligt og lidt nørdet område.

Konferencen finder i år sted den 3 og 4. oktober og afholdes som i de tidligere år på Christiansborg i flotte rammer i Fællessalen. Navnet Energipolitisk Åbningsdebat hænger sammen med Folketingets samme.

Energipolitisk Åbningsdebat et fantastisk begivenhed i fht. at opdyrke netværk og mindst lige så fantastisk til at pleje eksisterende netværk

Som bekendt sker det den første tirsdag i oktober hvert eneste år. Det betyder at alle - eller de fleste - MF'ere er til stede på Christiansborg, hvorfor vi kan forvente at se eller møde masser af ministre og prominente/kendte politikere i de to dage, vi er på konferencen. Dermed er Energipolitisk Åbningsdebat et fantastisk begivenhed i fht. at opdyrke netværk og mindst lige så fantastisk til at pleje eksisterende netværk. 

De møder med MF'ere man som regel skal bruge måneder på at planlægge og afvikle (endnu mere, hvis man ikke selv har kontor eller bopæl i København) kan man overstå på to dage. Enten i de mange pauser, der trods alt er lagt ind i det omfattende program eller til den legendariske fælles middag onsdag aften på Kanalcaféen, hvor mange af ministrene og politikerne også har for vane at deltage.

Så hvis du har en interesse for energipolitikken eller har brug for at netværke og påvirke beslutningstagerne inden for HELE sektoren, så kan jeg varmt anbefale at kaste et blik på programmet, som du finder her...

Følg os her:    

"Jeg bruger Arbejdsgiverne meget og får god hjælp blandt andet med juridisk rådgivning. Hertil kommer rabataftalen på diesel"

Læs om medlemskab - klik her
Ulrik Skov, Skov VVS