Martin Grambo

En sejr for Martin og for de faglige uddannelser

Det er en tilfreds direktør hos Arbejdsgiverne, Mads Graves, der konstaterer, at Arbejdsgiverne indirekte var repræsenteret ved kåringen af vinderne ved DM i Skills i Herning.

Martin Grambo Krongaard, i lære hos Fredslund VVS i Aabenraa og under uddannelse på EUC Syd, fik håndtryk og statuette af statsminister Lars Løkke Rasmussen og blev kåret som vinder af konkurrencen for vvs-energispecialister.

Fredslund VVS er medlem hos brancheorganisationen Arbejdsgiverne, som håber, at kåringen af Martin og vinderne i de øvrige 41 fag ved DM i Skills kan være med til at vække interessen for erhvervsuddannelserne hos flere unge.

”Vore medlemsvirksomheder var repræsenteret i fire forskellige fag ved DM i Skills. Foruden vvs-enegispecialister var det industriteknikere, anlægsstruktører og klejnsmede. Alle deltagere og deres mestre kan være stolte af at være blandt de udvalgte og at være rollemodeller for de faglige uddannelser. Vi har hårdt brug for, at flere går i gang med en erhvervsuddannelse de kommende år,” siger Arbejdsgivernes administrerende direktør, Mads Graves.

25-årige Martin Grambo Krongaard overvejede enten at blive smed eller mekaniker, men endte med lærepladsen hos Fredslund VVS som den første lærling hos Carsten Fredslund Iwersen. Det har været til stor glæde for begge parter. Og kronen på værket er naturligvis sejren ved DM i Skills.

Arbejdsgivernes direktør glæder sig samtidig over, at en anden deltager i konkurrencen for vvs-energispecialister, Tobias Herse, Finn Olsen VVS A/S i Havdrup og Roskilde Tekniske Skole, fik tildelt arbejdsmiljøprisen fra Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg. Prisen blev uddelt i 19 forskellige fag under DM i Skills og blev overrakt af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Følg os her:    

"Jeg meldte mig ind i Arbejdsgiverne i 1992, og jeg har haft stor glæde af medlemskabet.
Jeg bruger bl.a. det gode netværk, forsikringsordningerne, og så har jeg også fået juridisk støtte ved patentsager."

Læs om medlemskab - klik her
Henning Elkær, Elkær Maskiner

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk