Penge

Jens Pedersen, direktør for vindmølleproducenten Welcon, fik lejlighed til at stille spørgsmål til Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V).
Morten Rav

Arbejdsgiverne fik ministeren ud i virkeligheden

En vinterkold morgen i februar var Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) en tur i Give for at høre om virkeligheden i vindmølleproducenten Welcon.

Dagsordenen for mødet var at vise ministeren virksomheden og måske samtidig få lejlighed til at tale lidt om konsekvenserne ved en stop-and-go politik for producenter og underleverandører

- Virksomheder i vindmølleindustrien og ikke mindst deres underleverandører bliver hårdt ramt, når energipolitikken skifter frem og tilbage. Som hvis man investerer i et nyt produktionsapparat og året efter beslutter politikerne at lave nye regler, der vender op og ned på efterspørgsel og støtteordninger, siger Mikael Tipsmark, branchechef for industri i Arbejdsgiverne.
 
Jens Pedersen, direktør i Welcon, sagde efter mødet med ministeren:
- Det var dejligt at få lejlighed til at udtale vores syn på den danske energipolitik. Vi fik vist ministeren, hvordan vindmøllebranchen har et stort potentiale til at skabe en masse forskellige typer arbejdspladser. Dem har vi brug for, og derfor skal man værne om branchen, sagde Jens Pedersen.  

Læs mere i næste nummer af Bladet Arbejdsgiverne

Billeder fra dagen

Følg os her:    

"Jeg bruger Arbejdsgiverne meget og får god hjælp blandt andet med juridisk rådgivning. Hertil kommer rabataftalen på diesel"

Læs om medlemskab - klik her
Ulrik Skov, Skov VVS

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk