Mads Graves - ny administrerende direktør hos Arbejdsgiverne

Mads Graves bliver ny administrerende direktør for Arbejdsgiverne

Arbejdsgiver- og brancheorganisationen Arbejdsgiverne har fundet sin nye administrerende direktør.

Det bliver den 45-årige journalist- og ledelsesuddannede fynbo Mads Graves, der fra 1. maj skal lede organisationen. Han kommer fra et job som Chefrådgiver hos Center for Ledelse i København. Tidligere har han arbejdet som journalist, nyhedschef, kommunikationschef, samt leder i den kommunale sektor og i uddannelsesverdenen. Herudover har han startet en række egne virksomheder.

Hos Arbejdsgiverne skal Mads Graves fortsætte og forstærke organisationens fokus på at forbedre medlemsvirksomhedernes vilkår i fht. konkurrence, regler og krav, men også de konkrete – og attraktive - servicetilbud, Arbejdsgiverne har på hylderne til de virksomheder, der er medlem.

- Med ansættelsen af Mads Graves får vi en direktør, der har stor og bred ledelseserfaring og en person, der er vant til at fokusere på resultater og kundetilfredshed. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Mads og er sikker på, at vi har fået en direktør med den rette balance af udvikling og fokus på organisation og medlemmer, siger Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne.

Fakta Mads Graves:

Mads Graves Larsen begyndte i shippingbranchen hos A.P. Møller efter studentereksamen fra Mulernes Legatskole i Odense. Herefter fulgte jurastudier, forskellige job i forsikringsbranchen og i et lille vicevært- og rengøringsfirma, inden han i 2002 blev journalist fra Syddansk Universitet, hvor han også tog en mastergrad i ledelse i 2010.

Fra 1996 arbejdede han på TV2 i Odense, inden han i 2000 blev ansat på Fyens Stiftstidende, hvor han blandt andet arbejdede som reporter på Nyborg-, Odense- og samfundsredaktionen.
 
Han nåede også at være nyhedschef på Radio 3 og www.fyens.dk, inden han i efteråret 2006 tiltrådte stillingen som kommunikationschef i Odense Kommune.

Tre år senere blev han først udnævnt til vækstchef og kort efter til Udviklingsdirektør i Odense Kommune. I forbindelse med etableringen af det fælleskommunale aktieselskab Udvikling Fyn A/S blev Mads Graves i 2011 administrerende direktør for den ambitiøse erhvervssatsning. Det job forlod han for at dyrke sin egen konsulentforretning indtil han i efteråret 2014 blev ansat som Chef for ledelse og organisation på Professionshøjskolen University College Sjælland.

I løbet af de sidste ti år har Mads Graves desuden været involveret i opstart af en række forskellige virksomheder. Fra 1. januar i år har Mads Graves været ansat som Chefrådgiver i konsulenthuset Center for Ledelse, hvor han har ansvaret for Bestyrelse- og direktionsområdet.

45-årige Mads Graves er gift med overlæge i patologi, Stine Rosenkilde Larsen, har tre døtre på 13, 16 og 19 år og bor i Odense.

Download foto af Mads Graves her

Yderligere oplysninger:
Fleming Frederiksen, Formand for Arbejdsgiverne, +45 2230 0306
Mads Graves, Kommende administrerende direktør, +45 4031 0575


Arbejdsgiverne er en arbejdsgiver- og brancheforening for 2.000 industri-, maskin-, smede-, el-, og vvs-virksomheder med i alt cirka 16.500 medarbejdere.
Vi tilbyder vores medlemsvirksomheder en lang række ydelser - juridisk rådgivning, faglig rådgivning og kurser samt tværfaglig rådgivning i forbindelse med økonomi, administration, eksport, medarbejderuddannelse, brancheudvikling m.m. Arbejdsgiverne har 19 lokale afdelinger fordelt over hele landet. Læs mere her

Følg os her:    

"Som medlem af Arbejdsgiverne kan jeg få faglig og juridisk bistand. Det er også vigtigt for mig, at jeg er dækket af et ankenævn."

Læs om medlemskab - klik her
Carsten Andersen, Carsten Andersen VVS

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk