Laerling

Per T. Nielsen foran ODEON med sin kone, Rita

Arbejdsgivernes Erhvervspris 2017 går til N. C. Nielsen A/S i Balling

N.C. Nielsen A/S i Balling nord for Skive blev lørdag udnævnt til årets virksomhed hos arbejdsgiver- og brancheforeningen Arbejdsgiverne. Tildelingen af Arbejdsgivernes Erhvervspris fandt sted ved en festlighed i Odense i forbindelse med Arbejdsgivernes årlige landsgeneralforsamling.

Fra at være begyndt som en landsbysmedje for mere end 70 år siden er N.C. Nielsen A/S i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med en årlig omsætning på ca. 650 mio. kr. og godt 225 medarbejdere. En position, der er opnået ved et konstant sats på høj kvalitet i både produkter og service.

N.C. Nielsen er bl.a. specialist i transportudstyr og løftegrej af den tungeste slags til vindmølleindustrien både herhjemme og i udlandet. En ny aktivitet er udvikling af litium-ION-batterier til el-gaffeltruck og andet kørende materiel. 

Ved overrækkelsen af prisen betegnede Arbejdsgivernes formand, Fleming Frederiksen, N.C. Nielsen som et mønstereksempel på en virksomhed, der begynder i det små og vokser sig stor, fordi der er både evner og vilje.

N.C. Nielsen ejes og ledes i dag af stifterens to sønner, Poul B. Nielsen og Per T.  Nielsen som henholdsvis administrerende direktør og teknisk direktør. Det var sidstnævnte, der på virksomhedens vegne modtog Arbejdsgivernes Erhvervspris i Odenses nye musikhus, Odeon.

- Jeres far og virksomhedens grundlægger er i N. C. Nielsens profilbrochure citeret for følgende ’Viljen til at ville, giver evnen til at kunne’. Han kunne jo ikke have sagt det bedre, og der er vist ingen, der er i tvivl om, at der lykkes ganske godt for jer, understregede Fleming Frederiksen, da han overrakte blomster og diplom til Per T. 
Nielsen, der var ledsaget af sin hustru Rita Høegh. 

Foruden N.C. Nielsen A/S med adresser i Balling og Karlslunde på Sjælland omfatter koncernen Scantruck A/S med afdelinger i Skive, Ringsted og Stockholm samt selskabet AGV Scandinavia, der udvikler selvkørende trucks. Virksomhedens mange aktiviteter strækker sig langt ud over landets grænser og eksport til så fjerne markeder som Australien, New Zealand og Malaysia. 

Arbejdsgivernes Erhvervspris uddeles hvert år. Prisen gives til en medlemsvirksomhed hos Arbejdsgiverne som anerkendelse for en præstation ud over det sædvanlige, der er til gavn for branchen. Det kan for eksempel være for en særlig indsats inden for arbejdsmiljø, politik, uddannelse, eksport, en ny opfindelse eller lignende.

Følg os her:    

"Jeg meldte mig ind i Arbejdsgiverne i 1992, og jeg har haft stor glæde af medlemskabet.
Jeg bruger bl.a. det gode netværk, forsikringsordningerne, og så har jeg også fået juridisk støtte ved patentsager."

Læs om medlemskab - klik her
Henning Elkær, Elkær Maskiner

Kontakt

Ansvarshavende redaktør
Jan V. Kristensen
Telefon: 2160 6929
jak@arbejdsgiverne.dk