• Besøg Europas største fængselsmuseum, FÆNGSLET, i Horsens - Som medlem får du 20% rabat hele året.
    Læs mere her

  • Hvor skal sommerferien gå hen? Husk at du få 10% rabat på lejebeløbet hos Dansommer.
    Læs mere her

  • Har du generelle arbejdsmiljøspørgsmål, så kan du få gratis telefonisk vejledning hos Avidenz!
    Læs mere her
     

  • Få et gratis uforpligtende tilbud på branchetilpassede forsikringer. 
    Læs mere her

Her ser du en oversigt over de rabatter og fordele, du har adgang til som medlem af Arbejdsgiverne. Klik på overskrifterne og 'Læs mere', hvis du vil vide, hvordan du får rabatterne (kræver login).

Vælg en kategori:

Administration
Hoteller
Ferie og fritid
Biler og billeje
Vin og delikatesser
Brændstof
IT-systemer
Telefoni
Øvrige
Vis alle

 

Arbejdsgiverne Løn

ProLønArbejdsgiverne Løn er et samarbejde mellem Arbejdsgiverne og Proløn der sikrer, at din lønløsning altid er opdateret i forhold til overenskomsterne.

Som medlem af Arbejdsgiverne får du desuden en lang række andre gratis fordele. Blandt andet gratis oprettelse, gratis hotline og automatisk indberetning af lønsummer m.m. 

Læs mere her
Administration;IT-systemer

Arp-Hansen Hotel Group

Arp-HansenArp-Hansens hoteller har alle det til fælles, at de er centralt beliggende på de mest attraktive adresser i København. Som medlem af Arbejdsgiverne får du rabat på ophold, når du booker.

Læs mere her
Ferie og fritid;Hoteller

Avidenz

AvidenzMedlemmer af Arbejdsgiverne kan få gratis telefonisk vejledning om generelle arbejdsmiljøspørgsmål hos Avidenz.  

Læs mere her
Arbejdsmiljø

BDO IndtjeningsTjek

BDOBestil et 360º graders indtjeningstjek med BDO og få konkrete input til, hvordan din el- eller vvs-virksomhed kan forbedre bundlinjen. Indtjeningstjekket er et specialtilbud til Arbejdsgivernes medlemmer.

BDO tjekker dine nøgletal og sammenligner med deres dybdegående brancheanalyser om fra andre succesfulde virksomheder i branchen. På den måde afsløres hurtigt muligheder for optimering.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Billetsalget.dk

BilletsalgetMed Billetsalget kan du komme til forpremierer på de nyeste biograffilm, spare op til 60% på teaterbesøg, få billetter til udsolgte sportsbegivenheder og koncerter eller invitere hele vennekredsen med til øl- eller vinsmagninger.

Læs mere her
Vin og delikatesser;Ferie og fritid;Andre aftaler

Byggefagenes Fælles Garantiselskab S.M.B.A.

BFGSavner du likviditet til at stille den nødvendige garanti i forbindelse med arbejde efter AB92? Byggefagenes Fælles Garantiselskab tilbyder at stille garantien for dig mod en månedlig ydelse. Du kan få stillet garanti for op til 20 mio. kroner.

Læs mere her
Andre aftaler

Circle K / Statoil

Statoil hedder nu Circle K - men giver stadig medlemmer af Arbejdsgiverne fordelagtige rabatter på benzin, diesel, fyringsolie, smøreolie samt kemiprodukter. Statoilkortet kan både bruges hos Circle K, Statoil, INGO og 1-2-3 servicestationer samt til betaling af broafgifter på Storebæltsbroen og Øresundsbroen.

Læs mere om medlemskab af Arbejdsgiverne  her

Læs mere her
Brændstof;Biler og billeje

Dansk Erhvervsoptik

Dansk ErhvervsoptikDansk ErhvervsOptik er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede optikere, der har specialiseret sig i rådgivning og salg af jobbriller.

Hvordan har din dag været? Er du træt efter et par timers arbejde ved computeren? Kniber du øjnene sammen eller læner dig frem mod skærmen for bedre at kunne se?

Er du tandlæge, håndværker o.lign. og har du problemer med at udføre dine arbejdsopgaver? Så kan en specialbrille være løsningen. Behovet for specialbriller opstår, fordi synet ændrer sig. Typisk omkring de 40 år får øjnene svære ved at vænne sig til korte og lange afstande.

Det kan dine almindelige briller sjældent løse.

Som medlem af Arbejdsgiverne får du skærm-, sikkerheds- og arbejdsbriller til fordelagtige priser. 

Læs mere her
Arbejdsmiljø

dansommer

dansommerSom medlem af Arbejdsgiverne får du 10 % rabat på lejebeløbet hos dansommer.

dansommer er en af Danmarks førende formidlere af kvalitets- og luksussommerhuse med mere end 30 års erfaring i branchen. Hos dansommer finder du et bredt og varieret udvalg af sommerhuse, fordelt i hele Danmark.

Læs mere her
Ferie og fritid

DataLøn

BluegardenSom medlem af Arbejdsgiverne, får du de første 3 måneders serviceabonnement på DataLøn gratis og uden binding.

Med DataLøn kan du nemlig få en enkel og effektiv lønadministration, så du kan bruge din tid på din forretning i stedet for at bøvle med komplicerede lønsystemer. 

Læs mere her
Administration;IT-systemer

Debitor Registret

Debitor RegistretMed Debitor Registret kan du nemt tjekke dine kunders kreditværdighed. Som medlem af Arbejdsgiverne får du en favorable aftale ved brug af KreditTjek-funktionen.

Læs mere her
Administration;IT-systemer

e-conomic

e-conomicSom medlem hos Arbejdsgiverne får du gratis konvertering fra dit eksisterende økonomisystem, 3 mdr. gratis medlemsskab som nyt medlem af e-conomic og hjælp til opstarten med e-conomic.dk. 

e-conomic er bogføring og fakturering, mindre administration og en tilpasset løsning, der dækker Jeres behov.

Læs mere her
Administration;IT-systemer

EG Byg & Installation

EGSom medlem af Arbejdsgiverne får du specielt tilbud på systemet EG Visual Premium, der er sags- og økonomistyring og meget mere.

EG Byg & Installation (det tidligere Bygteq it) har i mere end 30 år tilbudt en række specialudviklede it-løsninger til bygge- og installationsbranchen. 

Læs mere her
Administration;IT-systemer

Europcar

EuropcarSom medlem af Arbejdsgiverne kan du leje bil med gode rabatter hos Europcar, Danmarks største biludlejningsvirksomhed med 40 udlejningskontorer og mere end 5000 biler i Danmark.

Læs mere her
Biler og billeje;Ferie og fritid

Fjernvarmegaranti

Arbejdsgiverne stiller, gennem den landsdækkende garantiordning, fjernvarmegaranti på 20.000 kr. over for de enkelte fjernvarmeværker ved fjernvarmeinstallationer.

Læs mere her
Andre aftaler

Hertz

HertzSom medlem af Arbejdsgiverne får du rabat og andre fordele, når du har brug for at leje bil til weekendturen, flytningen eller ferien i Danmark eller udlandet.

Læs mere her
Biler og billeje;Ferie og fritid

hi teknologi- og industrimessen

hi teknologi- og industrimessen er stedet, hvor du kan møder du industriens førende virksomheder, der alle står klar til at præsentere deres nyeste produkter og løsninger. Som medlem af Arbejdsgiverne får du rabat på standleje.

Læs mere her
Andre aftaler

Hotel Alexandra

Det er efterhåndende blevet en vældig hyggelig tradition at vi byder alle vores gæster på et glas vin inden sengetid.Hotel AlexandraOvernat i Købehavn med stil. På Hotel Alexandra findes alt, hvad du kan forvente af både et 3- og et 4-stjernet boutique hotel: 24 timers concierge service, parkeringskælder, restaurant, bar, café, cykeludlejning, gårdhave, gratis Wi-Fi og meget mere. Som medlem af Arbejdsgiverne får du specielle fordele og priser.

Læs mere her
Ferie og fritid;Hoteller

Håndværkergaranti

Håndværkergaranti er Arbejdsgivernes garantiordning, der dækker fejlbehæftet arbejde for op til 150.000 kroner, når du laver noget for private kunder. Ordningen kan du bruge til at skabe tryghed og loyalitet hos dine kunder.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Håndværkets Evalueringscenter

Håndværkets Evalueringscenter er et stærkt tilbud til håndværksvirksomheder, hvor du med minimal administrativ indsats, løbende kan få tilbagemeldinger fra dine kunder. Som medlem af Arbejdsgiverne får du systemet til en særlig pris.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Idé & Tryk Fyn

Idé og Tryk FynIdé & Tryk Fyn leverer alt i tryk - herunder brevpapir, blokke med selvkopierende papir, brochurer, reklameting, bilreklamer/skilte og ikke mindst profiltøj med tryk. Som medlem af Arbejdsgiverne får du særlig rabat på udvalgte produkter.

Læs mere her
Andre aftaler

Interpen Translation

InterpenInterpen Translation A/S er et af Danmarks største oversættelsesbureauer med netværk og medarbejdere i samtlige verdensdele. Som medlem af Arbejdsgiverne får du fast rabat på alle dine oversættelsesopgaver.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Intrum - Inkasso

Når dine kunder ikke betaler til tiden, kan Intrum inddrive gælden og du kan fokusere på det du gør bedst. 

Intrum er den førende udbyder af inkassoydelser i både Danmark og Europa. Vi hjælper virksomheder med at vækste, ved at tilbyde ydelser designet til målbart at forbedre cash flows og langsigtede rentabilitet. At sikre, at enkeltpersoner såvel som virksomheder får den nødvendige hjælp til at blive gældfri, er en vigtig del af vores mission.

Medlemmer hos Arbejdsgiverne får fordelagtige medlemsvilkår, bl.a. en besparelse på 25%.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Krak / Eniro

KrakSom medlem af Arbejdsgiverne er du allerede synliggjort på Krak.dk, hvis du er dækket af Håndværkergaranti. Men køber du ekstra annoncering hos Krak, får du samtidig en række gratis fordele.

Læs mere her
IT-systemer;Andre aftaler

Kromann Reumert

Arbejdsgiverne har indgået en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Kromann Reumert, som kan yde særdeles kompetent rådgivning indenfor IT-ret, eksportkontrakter eller en voldgiftssag inden for entrepriseret, international ansættelsesret, udbudsret og meget andet. Som medlem af Arbejdsgiverne har du mulighed for at få et gratis formøde, hvor du kan få overblik over sagen og salærstørrelsen.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Ludv. Bjørns Vinhandel

Ludv. Bjørnrabat på listepriserne hos Ludv. Bjørns Vinhandel, der tilbyder et stort udvalg af vine fra hele verden.

Læs mere her
Vin og delikatesser;Ferie og fritid

Magasinet Arbejdsgiverne

Magasinet Arbejdsgiverne er vores medlemsblad for beslutningstagerne i de ca. 2.000 virksomheder inden for metalindustri, vvs, energi og maskinhandel og mange flere. Som medlem får du særlig rabat på annoncering.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Nordic Debt Collection

NodecoNordic Debt Collection A/S er et full-service inkassoselskab, der hjælper dig med at inddrive din krav, uagtet deres størrelse. Som medlem får du en del af løsningen gratis.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Patrade A/S

I industrien er det vigtigt at passe på sine immaterielle rettigheder, herunder registrering af varemærke, design og patenter. Vi har derfor indgået en aftale med Patrade A/S, hvor medlemmer af Arbejdsgiverne tilbydes fordelagtige vilkår. 

Patrade A/S er landets største advokatvirksomhed, når det gælder specialisering inden for immaterielle rettigheder. 

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Q8

Q8Som medlem af Arbejdsgiverne kan du få rabat på benzin, diesel, bilvask, fyringsolie og smøreolie hos Q8 (og F24 anlæg).

Nyhed: Attraktive tilbud via Q8 App

Q8 tilbyder Arbejdsgivernes medlemmer attraktive tilbud via Q8 app. Med app'en får du adgang til QvikOffers, som du kan indløse i Q8's butikker. 

Læs mere her
Brændstof

Rabat hos Q-kontrol

Som medlem af Arbejdsgiverne opnår du 25 % rabat hos Q-kontrol, når du skal have godkendt og efterprøvet dit KLS (Kvalitetsledelsessystem).

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Ramirent

RamirentRamirent er et af de førende materieludlejningsfirmaer i Danmark og Norden. Som medlem kan du få rabat på bygge- og anlægsmaskiner, mindre håndværktøj, lifte, containere, el-materiel m.m.

Læs mere her
Andre aftaler

Scandic

ScandicSom medlem af Arbejdsgiverne kan du overnatte på Scandics hoteller i Danmark til attraktive priser og blive gratis medlem af Scandics stamgæsteprogram.

Læs mere her
Ferie og fritid;Hoteller

Shell

ShellMedlemmer af Arbejdsgiverne kan med et euroShell Card få rabat på benzin, diesel og bilvask.

Læs mere her
Brændstof;Biler og billeje

TDC foreningsaftale

Som medlem af Arbejdsgiverne kan du indgå en fordelagtig foreningsaftale med TDC Erhverv. Sammen med TDC Erhvervscenter sammensætter du selv aftalen, og du kan frit kombinere mobiltelefoni, internet og fastnettelefoni, som det passer dig.

Læs mere her
Telefoni

TopCall

TopCallMed TopCall telefonpasning mister du hverken opkald eller nye kunder. De tager nemlig din telefon, når du ikke selv kan. Som medlem af Arbejdsgiverne får du særlig rabat og favorable opstartsbetingelser.

Læs mere her
Administration;Telefoni

UdbudsTjek ved Louise Agerskov

Som medlem af Arbejdsgiverne tilbyder vi dig at få et UdbudsTjek. UdbudsTjek er professionel sparring med Louise Agerskov Bid Development om udbudsprocessen og forudsætningerne for at vinde et givent udbud.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Willis Towers Watson

Som medlem af Arbejdsgiverne har du og din virksomhed adgang til en lang række forsikringer, der bedre dækker dine behov og samtidig fås til meget konkurrencedygtige priser.

Læs mere her
Administration;Andre aftaler

Kun for medlemmer

At være medlem hos os, giver dig langt flere fordele.

Ring til os på 6317 3362, hvis du vil høre mere eller læs om medlemskab her.