Sociale netværksarrangementer

Ind imellem afholder TEKNIQ Arbejdsgiverne også netværksarrangementer af mere social karakter, hvor både medlemmer og samarbejdspartnere er velkomne til at deltage. Lige nu kan du tilmelde dig:

Motorsport 2019
(Et motorsportsarrangement for medlemmer, samarbejdspartnere og venner)

Tidligere arrangementer

Vi prøver at appellere lidt til alle, men de fast tilbagevendende aktiviteteter er:

Jagt

Vi finder et smukt område og gode jagtbetingelser, hvor der er plads til både øvede og nye jægere. Sidste arrangemeant løb af stablen på Aakjær Gods.

Motorsport

Sidste arrangement foregik ved Jyllandsringen, med instruktør og banekørsel. Vi sluttede det hele af med en "rigtig" tur med en professionel racerkører i en  Peugeot Spider Cup-racer.

Cykling

Tramp i pedalerne og nyd samværet med ligesindede. Med ruter på 75 og 100 km på Sydfyn, er der lidt at vælge i mellem. Trods den "afslappede stemning" blev der sidste gang uddelt præmier ved målstregen.

Motorcykel

En tur på motocykel bliver bare bedre af, at man deler den med nogen. Ved sidste arrangement tog vi en tur over Vestfyn og indtog frokost ved Strøjer Samlingen, hvor vi også fik et kig på den imponerende bilsamling.

Golf

Er du begynder eller øvet, er ikke vigtigt. Det vigtige er samværet og de grønne baner. Sidste arrangement forgik i Randers Fjord Golfklub, der ligger i smuk natur mellem Randers og Mariager fjorde

Kontakt os, hvis du vil høre mere 

"Vi er rigtigt glade for at have vores forsikringer gennem Arbejdsgiverne. Dækningerne i aftalen er meget fordelagtige, og det er besparelsen også."

Læs om medlemskab - klik her
Henning Nielsen, Uffe Nielsens Maskinfabrik

NETVÆRK I ARBEJDSGIVERNE

Faglige netværksgrupper

Faglige arrangementer

Foreningsarbejde

Foreningsarbejde i udvalg, lokalafdelinger og regioner.

Læs mere om organisationern her

Sociale netværks-
arrangementer