Login-hjælp

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, har du mulighed for at nulstille den. Klik på linket 'Login' øverst til højre på hjemmesiden og herefter på 'Glemt adgangskode'. Du skal indtaste dit medlemsnummer i feltet 'Brugernavn'.

Hvis dit medlemsnummer begynder med et 0, skal du ikke skrive det - hvis dit medlemsnummer for eksempel er '04856', skal du skrive '4856'.

Du vil få tilsendt et link, der giver dig mulighed for at nultille din adgangskode baseret på den e-mailadresse, vi har registreret i systemet. Tjek evt. din spam-mappe.

Giv os et ring på 6617 3333, hvis du ikke modtager en e-mail indenfor 10 minutter.


Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Hvis du ønsker at skifte din adgangskode, skal du først logge ind med dit brugernavn og din nuværende adgangskode. 

Under menupunktet 'Medlemsservice' kan du vælge 'Dine data på nettet' og herunder 'Rediger profil'. Her kan du via linket 'Skift adgangskode' ændre din adgangskode.

Hvis du er logget ind nu, kan du klikke her.


Hvad er mit brugernavn?

Dit brugernavn er det samme som dit medlemsnummer hos Arbejdsgiverne. Begynder dit medlemsnummer med et 0, skal du undlade at skrive det, når du skal logge ind. Det vil sige, at hvis dit medlemsnummer er '04856', så er dit brugernavn '4856'.

Du kan finde dit medlemsnummer på din faktura fra os, anført som 'Konto-nr' i øverste højre hjørne.


Jeg har bedt om at få tilsendt en adgangskode, men jeg har stadig ikke modtaget noget?

Dette kan skyldes flere ting:

  • Adgangskoden er blevet sendt til en anden e-mailadresse end den, du normalt bruger, eller måske til en anden person i virksomheden.
  • Adgangskoden er blevet fanget i dit SPAM-filter (Uønsket post).
  • Vi har ikke registreret den korrekte e-mailadresse på din virksomhed.

Hvis ikke du kan finde adgangskoden, er du altid velkommen til at kontakte webredaktør Jesper Johansen på jbj@arbejdsgiverne.dk eller på telefon 6317 3363 for at få lavet en ny adgangskode og eventuelt få rettet din e-mailadresse.