Ledige stillinger

Tak for din interesse, men der er desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger:

Konsulent, industri

Har du vilje og evne til at forbedre erhvervslivets vilkår? Vi har brug for en dygtig konsulent til at styrke industriens vilkår. Som vores nye konsulent får du ansvaret for at udvikle TEKNIQ Arbejdsgivernes viden inden for industri, og i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, at udfolde denne viden til gavn for vores medlemmer. 

Læs om stillingen her

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger:

Konsulent, vvs

Har du vilje og evne til at forbedre branchens vilkår? Vi har brug for en en dygtig vvs-konsulent til at styrke branchens vilkår. Som vores nye konsulent får du ansvaret for at udvikle TEKNIQ Arbejdsgivernes viden inden for vvs, og i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, at udfolde denne viden til gavn for vores medlemmer.

Læs om stillingen her

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger:

Studentermedhjælper til analyse og statistik

Brænder du for at lave analyser og behandle data? Vi søger en dygtig studentermedhjælper, der er god til at tage ansvar og vise initiativ, og som elsker at arbejde med analyse og statistik for en branche i rivende udvikling. Du vil blandt andet beskæftige dig med økonomiske nøgletal, beregningsopgaver og udarbejdelse af præsentationer til internt og eksternt brug.

Læs om stillingen her

Kontakt

Arbejdsgiverne
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Telefon: 4343 6000