Giv dine kunder garanti

En garanti er forbrugernes sikkerhed for veludført arbejde, men også en mulighed for din virksomhed til at markedsføre sig. Når dit arbejde er dækket af Håndværkergaranti, kan dine kunder føle sig trygge.

Du er dækket, når du arbejder for private

Virksomheder, der er medlem af Arbejdsgiverne, er omfattet af Håndværkergaranti, når de arbejder for private og betaler garantibidrag. Er du i tvivl om du betaler garantibidrag, kan du tjekke din seneste faktura eller søge din virksomhed til højre på siden. Garantien sikrer, at en privat kunde, der indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får rettet det fejlbehæftede arbejde. 

Forbrugeren er dækket op til 150.000 kroner

Håndværkergaranti dækker arbejder op til kr. 150.000,- inklusiv moms og dækker, selvom virksomheden, der skulle have udført arbejdet, er ophørt. Får kunden medhold i sin sag hos Håndværkets Ankenævn, udføres arbejdet af en anden virksomhed under ordningen. Arbejdet påbegyndes indenfor 30 dage efter afgørelsen.

Læs mere på www.håndværkergaranti.dk

Markedsføring og www.håndværkergaranti.dk

På hjemmesiden www.håndværkergaranti.dk kan forbrugerne læse meget mere om ordningen, hvordan de er dækket og få gode råd om at finde og få udført arbejde af en håndværker. Samtidig er hjemmesiden en del af din markedsføring. Hertil kan du bestille streamere bilen, visitkort og download logoer til din egen hjemmeside, til fakturaer, e-mails og meget mere.

Arbejdsgiverne opfordrer alle medlemmer, der er dækket af Håndværkergaranti, til at synliggøre mest muligt. Læs meget mere om, hvordan du gør det, på:

www.håndværkergaranti.dk/for-virksomheder

Håndværkergaranti er også på KRAK

Alle Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder, der er dækket af garantiordningen, bliver fremhævet på KRAK.dk. På den måde kan forbrugeren hurtigt se, hvem der er dækket af ordningen, når de søger efter en lokal håndværker.

Er dit arbejde dækket?

Som garantidækket medlem af Arbejdsgiverne har du modtaget et brev med posten, der hjælper dig godt i gang med at synliggøre garantiordningen. Du har blandt andet fået streamer til bilen og visitkort til at dele ud. Kontakt os gerne, hvis du mener, vi har glemt dig.

Tjek her om dit arbejde er dækket af Håndværkergaranti.

Er du ikke medlem, kan du blive det. Du kan også læse meget mere om medlemskab ved at følge linket her:

Læs mere om medlemskab

Bestil dit mærke

www.håndværkergaranti.dk kan du blandt andet bestille mærkater til din varevogn.

Find dem her

Hvem er dækket?

Vil du vide hvilke af vores medlemmer, der er dækket?

Find dem her