Kollegaleje

Tilmelding

Du tilmelder dig "kollegaleje" ved at klikke på 'Tilmeld' i boksen herunder. Du binder dig ikke til noget - du accepterer bare, at andre virksomheder kan finde dine kontaktoplysninger på vores hjemmeside. Du aftaler selv priser, tidspunkter osv. med de virksomheder, der kontakter dig.

Hvis du allerede er tilmeldt, kan du melde dig fra ved at klikke på 'Afmeld' i boksen. 

Velkommen til kollegaleje

Savner du eller din virksomhed noget at lave? Har du overvejet at udleje din arbejdskraft? Eller er du selv på udkig efter arbejdskraft? Så er "Kollegaleje" noget for dig.

"Kollegaleje" formidler kontakt mellem virksomheder, der ønsker at leje eller udleje arbejdskraft. Nogle virksomheder mangler i perioder arbejdskraft men undlader at ansætte personale, fordi det netop kun er for en kortere periode. Andre virksomheder har omvendt et overskud af arbejdskraft, som de kunne udleje.

Før du begynder, skal du vide...

  • Det er kun medlemsvirksomheder af Arbejdsgiverne, der kan tilmelde sig "Kollegaleje", men alle kan søge blandt de tilmeldte. Læs mere om medlemskab af Arbejdsgiverne her.
  • Virksomheder, som er tilmeldt "kollegaleje", er som udgangspunkt indstillet på at sælge arbejdskraft. De konkrete tids- og ressourcemæssige muligheder skal du afklare med virksomheden selv.
  • "Kollegaleje" er kun et register over virksomheder, der ønsker at indgå aftaler om udveksling af arbejdskraft. Arbejdsgiverne påtager sig intet ansvar i forbindelse med de aftaler, virksomhederne indgår med hinanden.   
Videre til søgningen...


 

Tilmelding

 

Kontakt

Carsten Essler Helmer

Branchekonsulent
Carsten Essler Helmer
Telefon: 6617 3333
Direkte: 5196 0689
ceh@arbejdsgiverne.dk