Bliv medlem i dag

Kom et skridt foran

Arbejdsgiverne er allerede branche- og arbejdsgiverforening for 2.200 vvs-, el- og industrivirksomheder.

Vores medlemmer får:

  • Gratis juridisk og faglig rådgivning
  • Gratis kurser, seminarer og uddannelse
  • Gratis rådgivning om drift og optimering af virksomheden
  • Et stort netværk i branchen
  • Fordelagtige forsikringer og rabataftaler (ofte er medlemskabet tjent hjem ved at tegne virksomhedsforsikring gennem os).

Arbejdsgiverne er din livline og dit sikkerhedsnet i hverdagen - vi holder styr på nye tendenser, regler og lovgivning, så du kan koncentrere dig om at drive virksomhed.

Book os til et møde i din virksomhed - det koster ingenting og er helt uforpligtende.

Book et møde

...vil du vide mere før du booker et møde?

"Vi bruger Arbejdsgiverne som Google inden for vores branche. De ved, hvordan vi skal forholde os til ny lovgivning. De har nogle dygtige eksperter, og så er der ingen grund til, at vi skal sidde og slå det hele op."

- Klik her -
Tom Johansen, Urhøj ApS

Sådan kommer du et skridt foran...

Paragraf

 Gratis juridisk bistand

Vi rådgiver gratis, når du skal have ren besked om ansættelser, afskedigelser, personalejura, ferie, fravær og meget andet. Vi er dit sikkerhedsnet og din backup, hvis særlige sager opstår, eller du vil have hjælp til at tyde lovteksten. Vi er kun et opkald væk.

Skruenøgle

 Faglig og tværfaglig rådgivning

Vi ved, hvad der rør sig i din hverdag. Vores fagkonsulenter har mange års erfaring og holder dig opdateret på dit fagområde. Vi rådgiver blandt andet om kvalitetsstyring, CE-mærkning, køb og salg af virksomhed og meget mere, både på industriområdet og for installatører.

Bog

 Gratis kurser og uddannelse

Vi tilbyder gratis faglige og tværfaglige kurser, der er relevante for din branche og som kan forbedre din indtjening. Vi afholder tilmed kurset direkte i din virksomhed, hvis det er muligt. Ved at holde dig opdateret, bliver det lettere at drive virksomhed, og så kommer du ofte et skridt foran konkurrenterne.

Paraply

 Bedre og billigere forsikringer

Vi har meget billige forsikringer, der dækker, hvad din virksomhed behøver. Ofte er medlemskontingentet tjent hjem ved at tegne forsikringer gennem os. Forsikringerne er forhandlet på plads af en uafhængig forsikringsmægler og er tilpasset specifikt til din branche.

Netværk

 Netværk og samhandel

Vi tilbyder et netværk af kollegaer i din branche, som er organiseret i lokalafdelinger over hele landet. Vi er en forening, hvor du også kan få indflydelse og opbakning blandt de øvrige medlemmer. Hertil kommer de årlige golf-, jagt- og motorsportsarrangementer, hvor du har rig lejlighed til at netværke.

Taleboble

 Vi taler din sag

Vi arbejder konstant på at gøre politikere og medier opmærksom på dine vilkår for at drive virksomhed. Vi arbejder konstant på at gøre medlemmernes problemer synlige, både lokalt og på landsplan.

Sparegris

 Rabatter og fordele

Spild ikke din dyrebare tid på at forhandle rabatter. Vi har allerede forhandlet en lang række kontante rabatter og fordele, som du og dine ansatte kan gøre brug af. Det gælder f.eks. på benzin, diesel, telefoni, hoteller, ferierejser, lønsystemer og meget mere.

Book et uforpligtende møde

Det er nemt at få et godt råd fra både jurister og konsulenter. Arbejdsgiverne er aldrig længere væk end telefonen, hvis man mangler svar på et spørgsmål.

Otto Christensen, Stengade VVS & Maskinforretning

Kontakt os direkte

I stedet for at vente på, at vi svarer tilbage, kan du også ringe direkte til Lars Malig Rasmussen eller Steffen Mose. De besvarer gerne på spørgsmål om medlemskab af Arbejdsgiverne.

Materiale og studiemedlemskab

Du kan også hente vores informationsfolder, der egner sig bedre til print. Eller, hvis du allerede har besluttet dig, kan du også hente indmeldelsesblanketten herunder. Giv os et ring, hvis du er i tvivl om, hvordan den skal udfyldes. Det er gratis at blive studiemedlem hos os. Læs mere på denne side.